nyühh..

2010.07.21. 12:34

 

Valami történt a takarítóval, aki eddig dudolászott csak magában. ingerült volt meg ilyenek. Csodálom benne azt, amennyire cseszik a munkájára. Sokszor nem lehet megmondani, hogy járt-e már a szobában amit épp kitakarított vagy sem.

 

Voltam EKG-n, T-m még mindig magas egy kicsit, de már hiányozna is, ha nem. Valószínűleg kapok valami újféle kemót-nyami- ahhoz kellenek mindenféle eredmények. Nem tudom mennyi az esélyem, hogy meggyógulok "DLBCL CNS?" -ből. Első kezelésre csak nőtt, meg kicsit nekrotizált a közepe. Hátha, így már tudnak venni mintát, ami nélkül elég nehéz kezdeni bármit is. A beszédközpontomnál van a daganat, mondtam a dokinak, hogy vehetnek mintát szerintem, úgyis sokat beszélek.

 

Első hematológiás diagnózisom, is kérdőjeles volt. Leukémia acut? . Volt. Az is menő.

 

Most volt itt a doki, mondta megint vesznek liquort, és szétküldik mindenfelé, hátha valaki lát valamit benne. Ez a 3. LumbalPunktio-m lesz. A mobilnetemmel meg vagyok elégedve egyelőre.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nevezdelablogodat.blog.hu/api/trackback/id/tr842165913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása