Vérkeserű könnyek ezek

2010.08.06. 10:07

Zsák a foltját megtalálva, szinergikus kölcsönhatásba lépett az egyik néni az új beteggel.

Eddig csendben szendergett, magasvérnyomás betegség tudattal, a leukémiás néni, ma meg önmagára talált és nagy sopánkodásba kezdett, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje.

A wc-t tönkretevő néni, megkezdte napi nyüzsgését, tegnap meg letámadta anyut, hogy hozzon neki 2 tekercs wc papírt, előtte engem támadott le ugyanevvel. Szegény Anyu, olyan kis riadt arca lett a nénitől.

Kicsit bosszant, hogy ha az ember jóindulatúan felajánlja, hogy néha segít behozni ezt-azt, akkor már nem veszik észre, hol a határ meg stilisztikailag is látok kifogásolni valót abban, ha egy 180 cm/100kg összbenyomást keltő emberke az útjába áll az embernek, hogy adj ezt azt, hozz ezt azt. Életében előszőr van a néni Budapesten, és olyan 60 körül lehet...

A bejegyzés trackback címe:

https://nevezdelablogodat.blog.hu/api/trackback/id/tr912202972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása